Hiivaton pizzapohja, uunin pellillinen
- 2 dl lämpöistä vettä
- 1 tl suolaa
- 3 rkl pöljyä
- 5 dl vehnäjauhoja
Tomaattikastike
- 2 prk pieniä tomaattipyresälykkeitä
- 2-3 rkl ketsuppia
- Reilusti tabascoa
Salamijauhelihapizza |
Pizzan täytteet
- Salamimakkaraa
- 400 g naudan paistijauhelihaa
- 2-3 tomaattia
- 1 sipuli
- Turkinpippureita
- Emmental- ja mozzarellajuustoraastetta
Viipaloi salamimakkarasta sopivan papksuisia viipaleita. Paista jauheliha ja mausta mustapippurilla ja suolalla. Viipaloi tomaatit, sipuli ja turkinpippurit. Asettele täytteet pizzapohjan päälle ja paista uunin alatasolla noin 15-20 minuuttia. Alaosassa paistaminen kypsyttää taikinan pohjasta ja tekee siitä herkullisen ja rapean. Ripottele kypsän pizzan päälle oreganoa ja tuoretta valkosipulimurskaa ja nauti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti